РЕСТОРАНТ

V CHALET

RESTAURANT

Ресторантът на V Chalet се отличава със своя модерен интериор, който създава уютна и привлекателна атмосфера, идеална за релаксация и наслада на кулинарни шедьоври. Тук се предлага кухня на високо ниво, където всяко ястие е приготвено с внимание към детайла и изкусен вкус. В нашия ресторант можете да очаквате не само изключителни вкусови изживявания, но и превъзходно обслужване, което допълва цялостното преживяване, превръщайки всяко хранене в незабравимо събитие.

2023

РЕСТОРАНТ С 80 МЕСТА
ЗАКУСКА
ОБЯД
ВЕЧЕРЯ
АЛА КАРТ МЕНЮ

BEST ACCOMMODATIONS

The Best Quality

Ресторантът на V Chalet е приветливо и стилно място, което разполага с около 80 места, като 60 от тях са разположени в уютната вътрешна част и още 20 на просторната веранда. Нашите гости могат да се насладят на разнообразно меню, предлагащо закуска, обяд и вечеря, както и изискани ала карт предложения, съобразени с всеки вкус. Освен това, ресторантът се гордее с богатата си колекция от внимателно подбрани вина, които допълват всяко ястие и създават пълноценно кулинарно изживяване за нашите гости.

НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ 100%
КАЧЕСТВО 100%

V CHALET

мястото, където вкусовете се срещат и създават незабравими преживявания.

03

За резервация

Вкусно и свежо

Fresh Beef

В ресторанта на V Chalet, ние отдаваме приоритет на качеството и автентичността на продуктите, които са основата на всяко ястие, което създаваме. Нашите кулинарни изкушения включват само най-пресните и охладени меса, както и натурални продукти от най-високо качество. Особено горди сме да предложим на нашите гости възможността да опитат някои от най-качествените телешки стекове в България. Тази философия ни позволява да предлагаме не само изключително вкусни, но и здравословни ястия, приготвени с грижа и внимание към всеки детайл.

beef

Fresh Salad

Natural

Wine colection

КОНТАКТИ

РЕЗЕРВИРАЙ :

+ 359896666622

ПИШЕТЕ :

reservation@vchalet.eu

ЗАПИТВАНЕ

EMAIL

РЕЗЕРВИРАЙ :

reservation@vchalet.eu

Call Now Button