ЗА НАС

V Chalet Residence

Нашата концепция е изградена върху използването на естествени материали, и се слива в хармония с природната красота на Велинград, обогатена с чистия въздух и лечебната минерална вода, истинските богатства на природата."

ВЪЗДУХ

ВОДА

"Защо не откриете вашето ново любимо място ?"

Vchalet Residence

Нашата концепция подчертава устойчивостта и екологичността, като всяка стъпка от проектирането до реализацията е внимателно планирана, за да се минимализира въздействието върху околната среда. Стремим се да създадем пространства, които не само се вписват естетически в природния ландшафт на Велинград, но и да поддържат и обогатяват местната екосистема, като същевременно предлагат възможности за пълноценна почивка и релаксация.

Релакс зона

Wellness & Relax

Релакс зоната на V Chalet residence предлага идеалната обстановка за пълен релакс и възстановяване. Посетителите могат да се насладят на изключително благотворните свойства на минералната вода, като изберат между два вида басейни – един просторен външен минерален басейн, идеален за освежаване през топлите месеци, и един по-малък вътрешен минерален басейн, който предлага уют и спокойствие. За тези, които търсят допълнително релаксиране и детоксикация, релакс зоната включва сауна и парна баня, които перфектно допълват водните съоръжения. За любителите на активния отдих, на разположение е и модерно оборудван фитнес център. Всичко това е проектирано с мисъл за предоставяне на най-високо ниво на комфорт и спокойствие, необходими за пълноценната почивка и възстановяване на всеки гост на резиденцията.

Luxury residence

"V Chalet" е луксозен комплекс, който предлага изключително уединение и комфорт в сърцето на живописния Велинград. Разполагаме с общо 7 къщи, от който 10 стаи, два апартамента с хол и самостоятелна кухня, както и 3 къщи, всяка с две спални и самостоятелен хол с кухня. В "V Chalet" има външен басейн, с лечебна минерална вода от извора на Власа, предлагайки уникално съчетание на релаксация и здраве. Нашата спа зона ви очаква със сауна, парна баня и малък закрит басейн, където можете да се отпуснете и възстановите. Ресторантът на комплекса, с капацитет от 80 места, предлага изкусно приготвени ястия, където всяко ястие е сътворено от внимателно подбрани, винаги пресни и висококачествени продукти.

0 +
ЛУКСОЗНИ КЪЩИ
* 0
РЕСТОРАНТ
0
РЕЛАКС ЗОНА
[ 0 ]
МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН

Релакс зона

Минерален басейн

Фитнес зала

КОНТАКТИ

РЕЗЕРВИРАЙ :

+ 359896666622

ПИШЕТЕ :

reservation@vchalet.eu

ЗАПИТВАНЕ

EMAIL

РЕЗЕРВИРАЙ :

reservation@vchalet.eu

Call Now Button